Предложеният от Изправи се България за обединена лява кандидатура за кмет

...
Предложеният от Изправи се България за обединена лява кандидатура за кмет
Коментари Харесай

Левият Никола Вапцаров иска дебат с кандидат-кмета Васил Терзиев

Предложеният от Изправи се България за обединена лява кандидатура за кмет на София Никола Вапцаров призова кандидатът на ПП-ДБ и Спаси София Васил Терзиев на спор, оповестяват от пресцентъра на партията.

Той прави това предложение в обява във фейсбук, като задачата е двамата да изложат вижданията си за бъдещето на София.

" Ако имат рецензии към нашите оферти и цели, дано това да стане на обществен спор сред претендентите за кмет. Призовавам господин Васил Терзиев да не бърза да бута монументи издигнати от дядо му, а да изложи вижданията си за бъдещето на София. Ако го е боязън от конфликт, може да прати и някой сътрудник да го съставлява ", написа Вапцаров.

 
Потенциално мощен миг в акцията би имало, в случай че Васил Терзиев опита да беседва с родственици на репресирани от комунистическия режим
Повод за обявата му е фейсбук коментар от страна на водачът на " Спаси София " Борис Бонев, който слага под въпрос концепцията на Изправи се България за безвъзмезден градски превоз, като пита от къде би пристигнало финансирането. Вапцаров също разгласява коментар, съгласно който " не е несериозно " претенденти за локалната власт да вземат решение бъдещето на София във фейсбук постове. В него също така акцентира, че не е проблем за партията му да изясни от къде би пристигнало въпросното финансиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР